четвер, 12 липня 2012 р.

Як заробити разом з Google? 4 способи


Google - величезний пошуковий гігант, компанія, заснована двома геніями-математиками Сергієм Бріном і Ларрі Пейджем. Однак Google - це не просто компанія. Для багатьох це слово пов'язане, перш за все, з рядом інструментів, які можуть принести гроші простій людині або дрібної компанії (і не дрібної теж). Провівши не великий пошук по цій темі, почитавши різні сайти. Я вивів 4 способи, як можна заробити з Google.  

1. Blogger
Платформа Blogger дозволяє без зайвих зусиль запустити свій власний блог в мережі інтернет в лічені хвилини. Через цей блог ви можете тримати постійний зв'язок з клієнтами компанії, оповіщати їх про нові акції, розповідати про свій бізнес, запускати маркетингові кампанії ...

2. Adsense
Adsense дозволяє будь-якій людині заробляти зі свого сайту. Для цього на ньому потрібно розмістити рекламний блог від Google, що приносить вам гроші за переходи по показуваним оголошеннях.
Природно, для серйозної прибутку знадобиться досить відвідуваний сайт з вигідної в комерційному плані тематикою. Треба розуміти, що оголошення контекстні і показуються в залежності від вмісту сторінки.

3. AdWords
Купівля переходів з Google з якихось конкретних запитів. Багато компаній будують свій бізнес навколо AdWords. Наприклад, якщо ви продаєте цвяхи в селі Прутинці, то логічно додати своє оголошення до пошукового запиту «купити цвяхи в селі Прутинці». Добре що, популярність кожного запиту можна подивитися заздалегідь.

4. Google Image Labeler
Дозволяє заробляти на тому, що ви будете позначати фотографії, описуючи події, що відбуваються на них (і предмети). Заробіток невеликий. Google'у це треба для того, щоб почати більш професійний пошук по зображеннях, виходячи з їх змісту.

Немає коментарів:

Дописати коментар