вівторок, 3 липня 2012 р.

Вконтакте- соціальна мережа, аудіоплеєр чи збірник цитат ?

Вконтакте давно перестав бути соціальною мережею. Музичний плеєр, збірник цитат, порно архів, всеЮ що завгодно, але не соціальна мережа..  Мене вражає те, що люди не самовиражаються.


Якщо подивитися на більшість сторінок ВК, то це якісь безглузді репости, з якихось, не менш безглуздих груп. Складається враження, що люди не вміють самостійно мислити і мати власну думку. Кожна друга дівчина "страждає" від нещасного кохання (ну блін, людям однаково до цього всього!). В ДІТЕЙ, яким 11-12років, в розділі "сімейний стан", написано "все складно". Ну як в 11 років може бути "все складно", коли в них ще навіть молоко на губах не висохло?
Інколи безграмотність користувачів вводить мене в ступор. Я також не ідеал, але хоча б елементарні правила граматики варто знати. Або помилкова крутість, тобто, «якщо я пишу російською, значить я крутий» - це помилка.
            Чим відрізняється користувач Вконтакте і наприклад GooglePlus чи Facebook? А відрізняються вони тим, що намагаються "виліпити" із себе те, чим вони не є насправді.

Залишайтесь собою. Не йдіть на повідку в інших.

1 коментар: