середа, 19 грудня 2012 р.

Чєловєк-студент


            Говорять що в нашому світі немає супергероїв, але це не так. «Чєловєк-студент» герой сучасності. Він має супер силу і все те, що притаманне супергероям.
            Чєловєк-студент- це особа яка навчається у навчальних закладах, але не школах. Любить спати, халяву, їсти та бухати.
             Короткі відомості
            Чєловєк-студент дуже мало вивчений вченими, адже дуже складно за ним слідкувати. Але все-таки дещо вдалося їм дізнатися. Їх дуже важко вирахувати із звичайного натовпу, але можна. Головна їхня ознака це, заспане обличчя та
навушники в ушах.
            Ареал проживання
            Чєловек-студен не проживає, як ви могли подумати, в лісах Амазонки або пустелях Африки. Зазвичай вони проживають в гуртожитках. На їхній мові «общага». Але не всі вони живуть там. Є особливий вид чєловєка-студента, який не жеве в общагах. Вони живуть на так званих «квартирах». Це два види студентів майже нічим не відрізняють один від одного. Варто зазначити, студенти зазвичай ходять групами від
3 до 6 чоловік.
            Харчування
            На рахунок харчування вони не вибагливі. Основою їхнього харчування є Чай. Вони його їдять рано, в обід та увечері. Найкраще людина-студент харчується в понеділок та у вівторок. Бо саме тоді вони поповнюють свої запаси. Най скрутніше їм у четвер, тоді вони їдять воду та багато сплять.
            Розмноження та тривалість життя
            Це мабуть найзагадковіша части їхнього життя. Вона залишається не вивченою. Наразі лише відомо, що в середньому  вони живуть від 4 до 6 років. Потім вони перероджуються в «дармоєда» або «сім’янина».
            Суперсила 
            Як у кожного супергероя в Чєловєка-студента є суперсила. Головна здібність це, уміння пристосовуватися. Вони можуть пристосуватися до будь якої ситуації. Деякі в деяких студентів дуже розвинута така сила, як «лизання». Цей тип вилиже де завгодно, якби їм від цього були якісь дивіденди. Кожен студент має феноменальну память та спить близько 4 годин на добу. Чєловєк-студент може за одну ніч вивчити те що звичайна людина вчить рік.
Висновок: ми від них не сховаємось, тому нам лишається змиритися з тим, що вони поряд. Будьте терпимі до них. Адже в середині нас живе свій «чєловек-студент».
З Днем Студента друзі!=)   
 

Немає коментарів:

Дописати коментар